Fraud Blocker Aeg šporeti - Inelektronik

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Aeg šporeti

Filteri

Brend

Tip šporeta

Tip rerne

Boja šporeta

Širina šporeta

Sortiranje po:
AEG šporet CCB6443MBM  - Inelektronik

AEG šporet CCB6443MBM

AEG šporet CCB6443MBM

RSD 99.990,00

Cena sa PDV-om

Isporuka već od 29.05.2024

Besplatna isporuka

AEG električni šporet CCB6648ABM - Inelektronik

AEG električni šporet CCB6648ABM

AEG električni šporet CCB6648ABM

RSD 85.990,00

Cena sa PDV-om

Isporuka već od 29.05.2024

Besplatna isporuka

AEG indukcioni šporet CIB6645ABM - Inelektronik

AEG indukcioni šporet CIB6645ABM

AEG indukcioni šporet CIB6645ABM

RSD 109.990,00

Cena sa PDV-om

Isporuka već od 29.05.2024

Besplatna isporuka

1

Naš asortiman električnih šporeta pruža raznovrsnost i kvalitet, uključujući tradicionalne el šporete sa ravnom pločom i moderne indukcijske modele. Svaki sporet na struju dizajniran je s obzirom na efikasnost, sa precizno navedenim tehničkim specifikacijama i energetskom klasifikacijom, što utiče na potrošnju i dugoročne troškove. Većina naših električnih šporeta dolaze s multifunkcionalnim rernama, omogućavajući vam da pripremate hranu sa lakoćom.

Šporeti: kada pričamo o šporetima, treba obratiti pažnju na nekoliko ključni karakteristika kojima se oni međusobno razlikuju:

1. Tip grejne ploče kod šporeta:
- Potpuno električne šporete sa ravnom pločom ili one klasične sa ringlama
- Kombinovane šporete koje na sebi imaju gorionike i električna grejna polja(u zavisnosti od modela mogu biti ringle ili stalokeramiča grejna polja)
- Potpuno gasne sa gorionicima - šporeti na plin

- Ugradne ploče za kuvanje

2. Širina šporeta:
u većini slučajeva 50 i 60 cm a postoje i određeni modeli širine 40 i 55 cm

3. Tip rerne kod šporeta:
- Klasična rerna (gornji i donji grejač)
- Multifunkcionalna rerna koja pored gornjeg i donjeg grejača poseduju ventilator na zadnjem zidu rerne koji emituje topao vazduh. Vazduh konstantno kruži po unutašnjosti rerne čime omogućava da se peče na više nivoa istovremeno. Takođe, moguće je izabrati pogodan program pečenja za određeno jelo čime će samo pečenje biti obavljeno bolje i efikasnije.

Za sve šporete koji su kupljeni u Inelektroniku, možete poručiti da stignu sa kablom koji montiramo na vas šporet pre same isporuke. 

Na našem tržištu renomirani proizvođači šporeta su: Gorenje, Bosch šporeti, Hansa, Electrolux šporeti, Zanussi, Candy šporeti, Indesit, Hotpoint Ariston...

Prodaja električnih šporeta

Dodatne bezbednosne funkcije, kao što su hladne fronte i automatsko isključivanje, su veliki plus. Kada su u pitanju električni šporeti, cene variraju u zavisnosti od brojnih faktora, uključujući brend, kapacitet i dodatne karakteristike, ali mi smo posvećeni pružanju opcija koje nude odličan odnos cene i kvaliteta.

Kada birate idealan šporet za vaš dom, razmotrite njegovu potrošnju struje, kao i tip rerne i šporeta. Takođe, postoje modeli sa funkcijama samoprečišćenja, koji će vam uštedeti vreme i olakšati održavanje.

Ventilatorske rerne ravnomerno raspoređuju topao vazduh unutar rerne, omogućavajući brže i ujednačenije pečenje hrane na više nivoa istovremeno. Omogućava pečenje na nižim temperaturama. Pogledajte i ostale modele bele tehnike.

Sigurna kupovina SIGURNA KUPOVINA
Vaša kupovina na našem sajtu je potpuno bezbedna i bez bilo kakvog rizika. Plaćate prilikom preuzimanja proizvoda i za svaki imate na raspolaganju određeni rok na zadovoljstvo.
detaljnije...
Način plaćanja NAČIN PLAĆANJA
Sve poručene proizvoda platite kada ih preuzmete. Plaćanje se vrši pouzećem i moguće je platiti gotovinom, karticama, i čekovima.
detaljnije...
Dostava DOSTAVA
Sve naše proizvode koje naručite putem naše online prodavnice, dostavićemo vam besplatno na teritoriji cele Srbije...
detaljnije...
UniCredit Bank AllSecure - Vaš Partner za Internet Trgovinu VISA MasterCard Maestro Verified by Visa MasterCard SecureCode

E-mail Newsletter

prijavite se na našu E-mail listu

Viber i SMS Newsletter

prijavite se na našu Viber i SMS listu

© 2024 Inelektronik. All rights reserved.