Način isporuke

UZ SVAKI KUPLJENI PROIZVOD PRILIKOM ISPORUKA KUPAC DOBIJA: ORIGINALNI GARANTNI LIST-SAOBRAZNOST, FISKALNI RAČUN, OTPREMNICU, UPUTSTVO ZA UPOTREBU I OBRAZAC ZA ODUSTANAK OD UGOVORA ZAKLJUČENOG NA DALJINU.

1. Isporuke u Beogradu

Besplatna isporuka svih proizvoda u Beogradu radnim danima u roku od 24 do 48 sati. Za sve porudžbine na užoj teritoriji Beograda, Interelektronik vrši besplatnu isporuku. Roba se ne isporučuje nedeljom i nedelja se ne racuna u rok isporuke.
U slučaju da isporuku vrši Interelektronik svi artikli se isporučuju u stambeni prostor. Ukoliko kupac želi isporučeni proizvod naši radnici mogu raspakovati i postaviti na željeno mesto. Ukoliko se vrši isporuka veš mašine dobijate besplatnu deblokadu i montažu pri samoj isporuci što vam omogućava momentalno korišćenje. Ukoliko se vrši isporuka LCD, LED ili Plazma televizora prilikom isporuke dobijate besplatnu instalaciju televizora(pod instalacijom se ne podrazumeva montiranje televizora na zidni nosač kao ni sortiranje kanala). Ukoliko se isporučuje električni šporet Interelektronik može ugraditi kabal za napajanje pri isporuci čime se uređaj odmah pušta u rad. Kabal i ugradnja se dodatno naplaćuju (zavisno od dužine i vrste kabla) osim ako nije drugačije navedeno.

2. Isporuke za Novi Sad, Zrenjanin i okolinu

Inelektronik svake subote isporucuje robu za Novi Sad, Zrenjanin i okolinu. Svi artikli poručeni tokom radne nedelje se isporucuju u subotu sa kompletnom uslugom unošenje artikala u vaš prostor, raspakivanjem i postavljanjem na svoje mesto. Takođe vršimo besplatnu montažu veš mašine i sudomašine. Obezbeđen kabal za napajanje šporeta i njegova montaža uz doplatu.  

3. Isporuke za Obrenovac, Staru Pazovu, Pančevo, Smederevo

Inelektronik nekoliko puta nedeljno vrši isporuku za navedene gradove svojim vozilom. Svi artikli poručeni se isporučuju sa kompletnom uslugom unošenje artikala u vaš prostor, raspakivanjem i postavljanjem na svoje mesto. Takođe vršimo besplatnu montažu veš mašine.  Obezbeđen kabal za napajanje šporeta i njegova montaža uz doplatu. 

3. Isporuke na teritoriji Srbije

Isporuka na tertoriji Srbije vrše se kurirskom službom u roku od 48h (izuzev subote i nedelje). Za sve narudžbine preko 2.500,00 dinara isporuka je BESPLATNA. U nekim slučajevima isporuku će izvršiti Interelektronik.

Napomena: Za kombinovane frižidere i vertikalne zamrzivače(visine preko 170cm), Side by side frižidere, Zamrzivače sandučare, TA peći važe posebni uslovi isporuke(važi samo za isporuke van Beograda).

.
Isporuka robe se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Srbije nije moguća.

Sigurna kupovina SIGURNA KUPOVINA
Vaša kupovina na našem sajtu je potpuno bezbedna i bez bilo kakvog rizika. Plaćate prilikom preuzimanja proizvoda i za svaki imate na raspolaganju određeni rok na zadovoljstvo.
detaljnije...
Način plaćanja NAČIN PLAĆANJA
Sve poručene proizvoda platite kada ih preuzmete. Plaćanje se vrši pouzećem i moguće je platiti gotovinom, karticama, i čekovima.
detaljnije...
Dostava DOSTAVA
Sve naše proizvode koje naručite putem naše online prodavnice, dostavićemo vam besplatno na teritoriji cele Srbije...
detaljnije...
UniCredit Bank AllSecure - Vaš Partner za Internet Trgovinu VISA MasterCard Maestro Verified by Visa MasterCard SecureCode

E-mail Newsletter

prijavite se na našu E-mail listu

Viber i SMS Newsletter

prijavite se na našu Viber i SMS listu

© 2019 Inelektronik. All rights reserved.