Fraud Blocker Način isporuke

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Način isporuke

UZ SVAKI KUPLJENI PROIZVOD PRILIKOM ISPORUKA KUPAC DOBIJA: ORIGINALNI GARANTNI LIST-SAOBRAZNOST, FISKALNI RAČUN, OTPREMNICU, UPUTSTVO ZA UPOTREBU I OBRAZAC ZA ODUSTANAK OD UGOVORA ZAKLJUČENOG NA DALJINU.

1. Isporuke u Beogradu

Besplatna isporuka svih proizvoda u Beogradu radnim danima u roku od 24 do 72 sati. Za sve porudžbine na užoj teritoriji Beograda, Interelektronik vrši besplatnu isporuku. Roba se ne isporučuje nedeljom i nedelja se ne racuna u dan isporuke.
U slučajevima kada isporuku vrši Interelektronik svi artikli se isporučuju u stambeni prostor a velike aparate do 6 sprata (za TA peći važe posebni uslovi isporuke) ako zgrada nema lift ili lift ne radi. Ukoliko kupac želi isporučeni proizvod naši radnici mogu raspakovati i postaviti na željeno mesto ako postoje uslovi-odgovarajući prostor. Kada interelektronik   isporučuje veš mašine ukoliko kupac želi imaće  besplatnu deblokadu i montažu naravno ako postoje uslovi i odgovarajući priključci.Naknadna deblokada i montaža nije moguća. Ukoliko se vrši isporuka LCD, LED ili Plazma televizora prilikom isporuke dobijate besplatnu instalaciju televizora(pod instalacijom se ne podrazumeva montiranje televizora na zidni nosač kao ni sortiranje kanala). Ukoliko se isporučuje električni šporet Interelektronik može ugraditi kabal za napajanje pri isporuci čime se uređaj odmah pušta u rad. Kabal i ugradnja se dodatno naplaćuju (zavisno od dužine i vrste kabla) osim ako nije drugačije navedeno.Isporuka kurirskom službom na adresu kupca bez montaže i priključenja.

 

Isporuka za Side by Side frižidere samo do 4 sprata bez teretnog lifta ili ako teretni  lift trenutno ne radi

Za termoakumulacione peći uslovi isporuke gde nema lifta isporuka se vrši po posebnom dogovoru sa našom logistikom.

2. Isporuke za Novi Sad i okolinu

Interelektronik svake subote isporucuje besplatno robu za Novi Sad i okolinu. Svi artikli poručeni tokom radne nedelje se isporucuju u subotu sa kompletnom uslugom unošenje artikala u Vaš prostor, raspakivanjem i postavljanjem na svoje mesto. Takođe vršimo besplatnu montažu veš mašine i sudomašine. Obezbeđen kabal za napajanje šporeta i njegova montaža uz doplatu.  

3. Isporuke za Obrenovac, Staru Pazovu, Pančevo, Smederevo

Interelektronik nekoliko puta nedeljno besplatno vrši isporuku za navedene gradove svojim vozilom. Svi poručeni artikli se isporučuju sa kompletnom uslugom unošenje artikala u Vaš prostor, raspakivanjem i postavljanjem na svoje mesto. Takođe vršimo besplatnu montažu veš mašine. Obezbeđen je kabal za napajanje šporeta i njegova montaža uz doplatu. 

3. Isporuke na teritoriji Srbije

Isporuka na tertoriji Srbije je besplatna i vrši se kurirskom službom na adresu kupca bez unošenja u stan i bez montaže u roku od do 4 radna dana (izuzev subote i nedelje).

Napomena: za sve narudžbenice vrednosti ispod 10.000,00 rds,  na ime troškova isporuke cena se uvećava  u vrednosti od 300 rds.sa pdv-om

Obaveštenje: trenutno kurirske službe ne prihvataju aparate većih dimenzija-Frižidere, zamrzivače, TA peći  i neke modele veš mašina. Izvinjavamo se našim cenjenim kupcima što zbog toga nećemo moći da realizujemo neke porudžbine.

Isporuka robe se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije(izuzev AP Kosova i Metohije). Isporuka van teritorije Srbije nije moguća.

Sigurna kupovina SIGURNA KUPOVINA
Vaša kupovina na našem sajtu je potpuno bezbedna i bez bilo kakvog rizika. Plaćate prilikom preuzimanja proizvoda i za svaki imate na raspolaganju određeni rok na zadovoljstvo.
detaljnije...
Način plaćanja NAČIN PLAĆANJA
Sve poručene proizvoda platite kada ih preuzmete. Plaćanje se vrši pouzećem i moguće je platiti gotovinom, karticama, i čekovima.
detaljnije...
Dostava DOSTAVA
Sve naše proizvode koje naručite putem naše online prodavnice, dostavićemo vam besplatno na teritoriji cele Srbije...
detaljnije...
UniCredit Bank AllSecure - Vaš Partner za Internet Trgovinu VISA MasterCard Maestro Verified by Visa MasterCard SecureCode

E-mail Newsletter

prijavite se na našu E-mail listu

Viber i SMS Newsletter

prijavite se na našu Viber i SMS listu

© 2024 Inelektronik. All rights reserved.