Inelektronic internet - prodavnica bele tehnike, kućnih i kuhinjskih aparata office@inelektronik.com
(011) 7873 521
(011) 8062 320

pon-pet: 08-20h
subota: 08-16h
nedelja: neradan dan

KATEGORIJE

Plaćanje karticama Banka Inteze na 6 rata bez kamate

Plaćanje karticama Komercijalne banke na 6 rata bez kamate

Način isporuke

Za Beograd i okolinu, isporuka robe u Vaš stan

Način isporuke

UZ SVAKI KUPLJENI PROIZVOD PRILIKOM ISPORUKA KUPAC DOBIJA: ORIGINALNI GARANTNI LIST-SAOBRAZNOST, FISKALNI RAČUN, OTPREMNICU, UPUTSTVO ZA UPOTREBU I OBRAZAC ZA ODUSTANAK OD UGOVORA ZAKLJUČENOG NA DALJINU.

1. Isporuke u Beogradu

Besplatna isporuka svih proizvoda u Beogradu radnim danima u roku od 24 do 48 sati. Za sve porudžbine na užoj teritoriji Beograda, Interelektronik vrši besplatnu isporuku. Roba se ne isporučuje nedeljom i nedelja se ne racuna u rok isporuke.
U slučaju da isporuku vrši Interelektronik svi artikli se isporučuju u stambeni prostor. Ukoliko kupac želi isporučeni proizvod naši radnici mogu raspakovati i postaviti na željeno mesto. Ukoliko se vrši isporuka veš mašine dobijate besplatnu deblokadu i montažu pri samoj isporuci što vam omogućava momentalno korišćenje. Ukoliko se vrši isporuka LCD, LED ili Plazma televizora prilikom isporuke dobijate besplatnu instalaciju televizora(pod instalacijom se ne podrazumeva montiranje televizora na zidni nosač kao ni sortiranje kanala). Ukoliko se isporučuje električni šporet Interelektronik može ugraditi kabal za napajanje pri isporuci čime se uređaj odmah pušta u rad. Kabal i ugradnja se dodatno naplaćuju (zavisno od dužine i vrste kabla) osim ako nije drugačije navedeno.

2. Isporuke za Novi Sad, Zrenjanin i okolinu(ukoliko kupac ne želi isporuku kurirskom službom)

Inelektronik svake subote BESPLATNO isporucuje robu za Novi Sad, Zrenjanin i okolinu kao i sva mesta na putu između Novog Sada i Zrenjanina. Svi artikli poručeni tokom radne nedelje se isporucuju u subotu sa kompletnom uslugom unošenje artikala u vaš prostor, raspakivanjem i postavljanjem na svoje mesto. Takođe vršimo besplatnu montažu veš mašine i sudomašine. Obezbeđen kabal za napajanje šporeta i njegova montaža uz doplatu.  

3. Isporuke za Obrenovac, Staru Pazovu, Inđiju, Pančevo i Smederevo

Inelektronik nekoliko puta nedeljno BESPLATNO vrši isporuku za navedene gradove svojim vozilom. Svi poručeni artikli se isporučuju sa kompletnom uslugom unošenje artikala u vaš prostor, raspakivanjem i postavljanjem na svoje mesto. Takođe vršimo besplatnu montažu veš mašine i sudomašine.  Obezbeđen kabal za napajanje šporeta i njegova montaža uz doplatu. 

3. Isporuke na teritoriji Srbije

Isporuka na tertoriji Srbije vrše se kurirskom službom u roku od 48h (izuzev subote i nedelje). Za sve narudžbine preko 2.500,00 dinara isporuka je BESPLATNA. U nekim slučajevima isporuku će izvršiti Interelektronik.

Napomena: Za kombinovane frižidere i vertikalne zamrzivače(visine preko 170cm), Side by side frižidere, Zamrzivače sandučare, TA peći važe posebni uslovi isporuke(važi samo za isporuke van Beograda).

.
Isporuka robe se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Srbije nije moguća.

SIGURNA KUPOVINA

Vaša kupovina na našem sajtu je potpuno bezbedna i bez bilo kakvog rizika. Plaćate prilikom preuzimanja proizvoda i za svaki imate na raspolaganju određeni rok na zadovoljstvo. detaljnije...

NAČIN PLAĆANJA

Sve poručene proizvoda platite kada ih preuzmete. Plaćanje se vrši pouzećem i moguće je platiti gotovinom, karticama, i čekovima... detaljnije...

DOSTAVA

Sve naše proizvode koje naručite putem naše online prodavnice, dostavićemo vam besplatno na teritoriji cele Srbije... detaljnije...

20 godina sa vama. 7 godina internet prodaje. Interelektronik od 1994. godine radi u oblasti kućne tehnike. Prateci trendove u prodaje tehnike 2008 godine pusta u rad jednu od prvih Internet prodavnica u oblasti kućne tehnike.

Kontakt:
Tel/Fax: (011) 7873 521
Telefon: (011) 8062 320
E-mail: office@inelektronik.com

Radno vreme:
Pon-pet: 08-20h
Subota: 08-16h

Posetite Inelektronik.com 6 rata bez kamate na portalu ShopMania