Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Klime i grejanje

Iako se svakodnevno susrećemo sa različitim modelima i tipovima klima uređaja, zapitajmo se koliko zapravo znamo o njima. Možda bismo mogli da “pogodimo” koji je tip klime u pitanju, ali kada je reč o tome šta sve klima može i treba da uradi, mnogi od nas pomisle samo na hlađenje i grejanje.

Osnovna funkcija klime jeste da hladi ili greje prostoriju koristeći zakon fazne konverzije, tačnije putem isparavanja i kondenzovanja specijalnog gasa (freona) u zatvorenom prostoru koji apsorbuje toplotu iz vazduha, a zatim ponovo kondenzuje taj vazduh (pretvara ga u tečno stanje). Na taj način, toplota iz vazduha se izbacuje napolje (putem spoljne jedinice), a u prostoriju se izduvava hladan vazduh.

E, sad, u celoj toj stvari, hlađenje vazduha je samo jedan segment onoga što klima uređaj može da vam pruži. Pravi klima uređaji vam obezbeđuju smanjenje potrošnje električne energije, a posledično i smanjenje troškova električne energije u domaćinstvu. Takvi klima uređaji su najčešće opremljeni i specijalnim filterima koji pročišćuju vazduh i zadržavaju sve štetne čestice i prašinu, te vam omogućavaju i zdravije životno okruženje.

Sigurna kupovina SIGURNA KUPOVINA
Vaša kupovina na našem sajtu je potpuno bezbedna i bez bilo kakvog rizika. Plaćate prilikom preuzimanja proizvoda i za svaki imate na raspolaganju određeni rok na zadovoljstvo.
detaljnije...
Način plaćanja NAČIN PLAĆANJA
Sve poručene proizvoda platite kada ih preuzmete. Plaćanje se vrši pouzećem i moguće je platiti gotovinom, karticama, i čekovima.
detaljnije...
Dostava DOSTAVA
Sve naše proizvode koje naručite putem naše online prodavnice, dostavićemo vam besplatno na teritoriji cele Srbije...
detaljnije...
UniCredit Bank AllSecure - Vaš Partner za Internet Trgovinu VISA MasterCard Maestro Verified by Visa MasterCard SecureCode

E-mail Newsletter

prijavite se na našu E-mail listu

Viber i SMS Newsletter

prijavite se na našu Viber i SMS listu

© 2023 Inelektronik. All rights reserved.