Fraud Blocker Način plaćanja

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Način plaćanja

 1. Pouzećem
 2. Plaćanje karticama on-line
 3. Uplatom na račun

 

1. Plaćanje Pouzećem

Kod plaćanja pouzećem narudžbinu plaćate prlikom isporuke. Ukoliko isporuku vrši kurirska služba moguce je platiti gotovinom i čekovima na 7rata bez kamate. U slučaju da isporuku vrši Interelektronik moguće je plaćanje:

 • U gotovini
 • Kreditnim karticama: DINA, VISA,VISA ELECTRON , MASTER CARD, MAESTRO CARD, AMERICAN EXPRESS
 • Čekovima građana na 7 rata 
 • Banca Intesa platnim karticama na 6 rata 
 • Komercijalne banke platnim karticama na 6 rata 
 • Plaćanje karticama preko interneta

2. Plaćanje karticama on-line

Željeni artikal u ubacite u korpu i taj artikal naručite: ’’Naruči izabrani proizvod’’

Zatim popunite podatke:

Popunite vaše podatke i kliknete: ’’Nastavi’’(Slika 1).

Na sledećem koraku(slika 2) vam se birate način plaćanja koji želite:

 1. Plaćanje pouzećem
 2. On-line plaćanje kartica
 3. Plaćanje preko računa(Pravna i fizička lica)
 • ProCredit banka 220-159323-42
 • UniCredit banka 170-30055512000-60
 • Banka Intesa 160-600000132467226
 • Komercijalna Banka 205-425190-68

 

Kada plaćamo katicom on-line biramo opciju 2 u sredini (slika 2)

 

Na ovom koraku proveravamo naše podatke koje smo ostavili i da li se slažu sa podacima na narudžbenici. (slika 3)

 

Nakon provere podataka spustamo se niz stranicu i unosimo naše podatke za plaćanje. (slika 4)

Podatke za plaćanje unosimo u obeleženi kvadrat sa desne strane. Ostavljate brojeve sa vaše kartice sa prednje i zadnje strane. Takođe unosite i ime vlasnika kartice.

 

 

Kada završite unos svih podataka  čekirate da ste saglasni sa kupovinom i klikne te na ’’Završi kupovinu’’ (slika 4).

Na vaš mail stiže da je ’’potvrda o naručivanju’’ i mi vas zatim obaveštamo kada smo videli vašu transakciju i kada ćemo isporučiti vaš artikal.

 

 

3. Plaćanje preko računa

Vašu narudžbu možete platiti direktnom uplatom na racun Interelektronika, uz navođenje odgovarajuceg poziva na broj koji se generiše prilikom naručivanja.Plaćanje možete izvršiti standarnom uplatnicom u bilo kojoj banci ili pošti.
Ukoliko se radi o pravnom licu potrebno je da nas kontaktirate radi dobijanja profakture. Rok za plaćanje je 3 dana posle toga je profaktura je stornirana. Po uplati roba se isporučuje po proceduri u navedenom roku.

Plaćanje karticom preko interneta

Sva placanja ce biti obavljena u dinarima (RSD). Ukoliko se placa platnim karticama inostranih Banaka izdavalaca, dinarski iznos transakcije ce biti konvertovan u settlement valutu Banke (EUR) prema kursu Narodne Banke Srbije. Pri zaduzivanju Vase platne kartice, vec konvertovan iznos ce se konvertovati u Vasu lokalnu valutu, prema kursu koji primenjuju operatori platnih kartica. Navedena cena koja je razlicita od RSD, a navedena na sajtu je informativnog karaktera i zbog navedenih konverzija moguce je da dodje do odstupanja od iste."

Izjava o bezbednosti i načinima plaćanja

Zaštita podataka prilikom plaćanja karticama

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola, primenom najsavremenijih metoda tokenizacije osetljivih podataka, i u skladu sa PCI-DSS standardima. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica UniCredit Bank Beograd. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni trgovcu.

3D Secure zaštita za sve trgovce i kupce – AllSecure Payment Gateway koristi najviše globalne standarde zaštite i privatnosti podataka. Svi trgovci koji koriste AllSecure Payment Gateway su automatski uključeni u 3D-Secure zaštitu, čime se kupcima garantuje bezbednost kupovine. Brojevi platnih kartica kupaca se ne čuvaju na sistemu trgovca a sami upis se štiti SSL enkripcijom podataka.

PCI DSS Standardi – AllSecure Payment Gateway se konstantno usaglašava sa svim zahtevima kartičarskih organizacija u cilju povećanja nivoa bezbednosti trgovaca i kupaca. Od 2005 godine do danas, bez prekida, sistem je sertifikovan kao PCI-DSS Level 1 što predstavlja najviši standard u industriji. PCI Data Security Standard (PCI-DSS) je norma koja definiše neophodne mere bezbednosti pri obradi, čuvanju i prenošenju osetljivih kartičarskih podataka. PCI Standardima se štite osetljivi podaci o korisniku kartice tokom celog procesa plaćanja: od momenta unosa podataka na prodajnom mestu trgovca, tokom komunikacija između trgovca i relevantnih banaka i kartičarskih organizacija, kao i kasnije čuvanje tih podataka.

Registracija metoda plaćanja

Kada se podaci o kartici kupca, na njegov zahtev ili odlukom trgovca TOKENIZUJU, (pothranjuju na sertifikovan način za kasnije korišćenje), ti podaci se čuvaju na AllSecure PCI-DSS level 1 sertifikovanim serverima. Tako tokenizovani kartični podaci se prenose na potpuno bezbedan i sertifikovan način. Trgovac ni u jednom trenutku nema pristup podacima o broju kartice i drugim osetljivim podacima, već dobija referentni broj (token) koji samo on može koristiti u skladu sa uslovima ugovorenim sa kupcem. Kupac ima mogućnost deregistracije prethodno registrovane kartice, kao i promene detalja ranije tokenizovane kartice.

 

Sigurna kupovina SIGURNA KUPOVINA
Vaša kupovina na našem sajtu je potpuno bezbedna i bez bilo kakvog rizika. Plaćate prilikom preuzimanja proizvoda i za svaki imate na raspolaganju određeni rok na zadovoljstvo.
detaljnije...
Način plaćanja NAČIN PLAĆANJA
Sve poručene proizvoda platite kada ih preuzmete. Plaćanje se vrši pouzećem i moguće je platiti gotovinom, karticama, i čekovima.
detaljnije...
Dostava DOSTAVA
Sve naše proizvode koje naručite putem naše online prodavnice, dostavićemo vam besplatno na teritoriji cele Srbije...
detaljnije...
UniCredit Bank AllSecure - Vaš Partner za Internet Trgovinu VISA MasterCard Maestro Verified by Visa MasterCard SecureCode

E-mail Newsletter

prijavite se na našu E-mail listu

Viber i SMS Newsletter

prijavite se na našu Viber i SMS listu

© 2024 Inelektronik. All rights reserved.