Fraud Blocker Miele indukcione ploče - Miele, Inelektronik

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Miele veš mašine

Miele veš mašine

Miele ugradne ploče

Miele ugradne ploče

Miele frižideri

Miele frižideri

Miele Markenshop

Preporučujemo

Miele kafe aparati
Miele robot usisivači
Miele Immer Besser

Postoje mnogi dobri razlozi da izaberete Miele.
Navešćemo samo šest.

Od svog osnivanja 1899. godine, kompanija Miele je ostala dosledna obećanju svoje robne marke koje glasi „Immer Besser“ (večito bolje). To znači da ćemo učiniti sve što možemo da bismo bili „immer besser“ (večito bolji) od naše konkurencije i „immer besser“ (večito bolji) nego što već jesmo.

Miele robna marka

U mnogim zemljama Miele je najpoželjniji brend bele tehnike. U Nemačkoj, na domaćem tržištu, Miele je čak izglasan kao “najbolji brend ikada”. Posedovanje proizvoda takvog brenda otkriva dosta toga o njegovim korisnicima: Miele korisnici imaju visoka očekivanja u pogledu njihovih kućnih aparata što se tiče performansi I zaštite životne sredine. Ljudi koji kupuju Miele su sa stilom i imaju razvijenu svest o kvalitetu.

Miele kvalitet

Više od 100 godina dokazano važi da možete da verujete kompaniji Miele i da možete da se pouzdate u naše uređaje. Mi smo jedini proizvođač u našoj industrijskog grani koji testira proizvode kao što su mašine za pranje veša, mašine za sušenje veša, mašine za pranje posuđa i rerne za upotrebni vek od 20 godina. Jednom Miele, uvek Miele: Miele mušterije širom sveta ostaju lojalni Miele proizvodima i drugima preporučuju Miele. Gledajući u budućnost, obećavamo da nećemo praviti nikakve kompromise kada je u pitanju pouzdanost i trajnost naših uređaja.

Miele tehnologija

Miele je sinonim za vrhunske rezultate u kombinaciji sa minimalnom potrošnjom energije. To jednako važi za higijensko i pažljivo postupanje s vešom, podovima i posuđem, kao i u situacijama kada smišljate koje ćete probrane kulinarske specijalitete kuvati. Suština je u bogatstvu inovativnih karateristika koje vam samo Miele stavlja na raspolaganje. To se ogleda u brojnim osvojenim prvim mestima kada se testiraju vodeći proizvodi širom sveta.

Miele pogodnost

Bilo da koristite konvencionalni okretni prekidač, diskretne senzorske komande ili displej visoke rezolucije osetljiv na dodir kao što je onaj na vašem pametnom telefonu: rukovanje Miele uređajima je jednostavno koliko i zabavno. Ako tome dodamo mnoštvo pogodnih i pouzdanih automatskih programa i veliku ljubav prema detaljima - uspeh je zagarantovan - kako sa uređajima za veš, tako i sa kuhinjskim uređajima. Olakšajte sebi život uz Miele!

Miele dizajn

Miele veruje u čiste linije i bezvremenu eleganciju. Ni na jednom drugom mestu nećete pronaći takav asortiman ugradnih kuhinjskih uređaja koji su konzistentni po dizajnu i bojama kako bi odgovarali najrazličitijim uređenjima enterijera i prednjim pločama kuhinjskog nameštaja. Poklanja se velika pažnja usaglašavanju dizajna uređaja u asortimanu. Kakav god da je stil vaše kuhinje: Miele se savršeno uklapa.

Miele usluga

Miele mušterije uživaju u povlašćenom tretmanu: Zahvaljujući našoj brzoj i efikasnoj postprodajnoj usluzi koja je više puta izglasana za najbolju u svojoj industrijskoj grani. Čak i ako su vam potrebna individualna uputstva o korišćenju uređaja ili profesionalno čišćenje uređaja, Miele će rado doći u kućnu posetu. Uvek ćemo vam biti na raspolaganju. To je obećanje!

Sigurna kupovina SIGURNA KUPOVINA
Vaša kupovina na našem sajtu je potpuno bezbedna i bez bilo kakvog rizika. Plaćate prilikom preuzimanja proizvoda i za svaki imate na raspolaganju određeni rok na zadovoljstvo.
detaljnije...
Način plaćanja NAČIN PLAĆANJA
Sve poručene proizvoda platite kada ih preuzmete. Plaćanje se vrši pouzećem i moguće je platiti gotovinom, karticama, i čekovima.
detaljnije...
Dostava DOSTAVA
Sve naše proizvode koje naručite putem naše online prodavnice, dostavićemo vam besplatno na teritoriji cele Srbije...
detaljnije...
UniCredit Bank AllSecure - Vaš Partner za Internet Trgovinu VISA MasterCard Maestro Verified by Visa MasterCard SecureCode

E-mail Newsletter

prijavite se na našu E-mail listu

Viber i SMS Newsletter

prijavite se na našu Viber i SMS listu

© 2024 Inelektronik. All rights reserved.