Inelektronic internet - prodavnica bele tehnike, kućnih i kuhinjskih aparata office@inelektronik.com
(011) 7873 521
(011) 8062 320

pon-pet: 08-20h
subota: 08-16h
nedelja: neradan dan

KATEGORIJE

Plaćanje karticama Banka Inteze na 6 rata bez kamate

Plaćanje karticama Komercijalne banke na 6 rata bez kamate

Način isporuke

Za Beograd i okolinu, isporuka robe u Vaš stan

Candy SMART - Stvarno nova dimenzija pranja veša

Candy, proizvođač sa prvim kompletnim asortimanom kućnih aparata povezanih na Wi-Fi, do 2018 godine ima zvaničan plan da celokupan asortiman proizvoda (od najjeftinijih do najskupljih) bude konektovan! U 21. Veku, smatramo da kućni aparati ne smeju da zaostaju, što je bez povezanosti gotovo nemoguće. Ovim tekstom ćemo se potruditi da Vam približimo koliko novih mogućnosti reč „SMART“ donosi u kućne aparate.

 

 

Pranje veša se kod najvećeg broja ljudi svodi na korišćenje jednog ili dva programa, prvenstveno zbog nerazumevanja i osećaja „komplikovanosti“ za stvar kojoj svi dozvoljavaju najviše dva-tri brza koraka.

 

Međutim, sa tolikim brojem korisnika koji ni otprilike ne koriste potencijal svoje mašine, morali smo da se prilagodimo, i razmislimo u čemu je stvarno problem, i shvatili da su potrošači bili u pravu– kod tradicionalnih mašina su gotovo svi programi su nazvani po materijalima ili brzini, što retko kada tačno precizira gomilu stvari koju zapravo peremo, ali i pruža više mesta za opasne greške.

 

Sigurno ste se nekada zapitali koji su idealni programi za pranje patika, ili zavesa? Da li znate da ukoliko se ne skinu na temperaturi do 40°C, fleke od čokolade se daljim grejanjem samo još jače urezuju u tkaninu? Kako temeljno oprati zavese, a pri tom svesti nivo prevoja na minimum?

 

Samo uz Candy SMARTi Candy Simply-Fiveš mašine, o ovakvim stvarima ne morate da razmišljate. Ove mašine kao pravi profesionalac može da koristi praktično čak i neko ko nikada pre toga nije koristio veš mašinu!

 

PREUZMITE PREKO 40 DODATNIH CIKLUSA

 

Dodatni ciklusi su, radi lakšeg pronalaženja, u aplikaciji raspoređeni u devet kategorija. Kada izaberete program koji želite, potreban je samo jedan dodir telefona i mašine, i pranje može da počne!

 

1.    STANDARDNI PROGRAMI

U ovoj kategoriji se nalaze svi ciklusi izlistani na programu same mašine. Međutim, u aplikaciji ispod svakog programa postoji mali opisčemu program služi, pa samim time i olakašju izbor pravog programa.

 

2.    BRZI I ŠTEDLJIVI PROGRAMI

Programi namenjeni uštedi vremena ili energije.

U ovoj kategoriji bismo izdvojili „Brzi Delikatni program“. Do sada su sve mašine imale brze programe namenjene pamučnoj i mešanoj odeći – sa Candy SMARTmašinom postoji i brzi 30-minutni delikatni program!

 

3.    BABY CARE PROGRAMI

Cela kategorija namenjena pranju dečije odeće. Iz ove kategorije izdvajamo poseban program za pranje Plišanih igračaka!

 

4.    SPECIAL CARE PROGRAMI

Programi za stvari kojima je potrebna posebna nega. U ovoj kategoriji se nalaze programi za Perjane jakne(čuva oblik i impregniranost), Crni veš (čuva tamne boje), Perfect White(održava belinu belog veša, sa sugestijom praškastog deterdženta).

 

5.    SPORT PROGRAMI

Programi za svari koje pre, posle ili za vreme sportskih aktivnosti. U ovoj kategoriji izdvajamo program za Sportsku odeću(delikatan program koji sa predpranjem temeljno skida znoj i drugu prljavštinu, ali i zadržava negu veša), Rančeve, Patike(program koji temeljno pere patike, čuvajući njihov oblik), „Šuškavce“(temeljno pranje trenerki sa najmanjim brojem prevoja), Bade – Mantili(viši nivo vode pri ispiranju za ovako teške i velike predmete).

 

6.    PROGRAMI PROTIV FLEKA

U ovoj kategoriji se nalaze programi specifično namenjeni za borbu protiv različitih vrsta fleka. Tu su programi za skidanje fleka od Vina, Voća, Čokolade, ali i opšti program za skidanje fleka na beloj i obojenoj odeći. Iako moderni odstranjivači fleka dominiraju tržištem – neke fleke se ipak lakše skidaju varikinom. Upravo zato se nalazi i poseban program za pre-tretiranje veoma uflekanog belog veša varikinom, bez rizika oštećenja i sivih fleka!

 

7.    POSAO

Programi za odeću koju nosimo na poslu. Iz ove kategorije izdvajamo program za Košulje, koji pruža temeljno pranje sa najmanjim mogućim stvaranjem prevoja.

 

8.    ZDRAVLJE I HIGIJENA

U ovoj kategoriji se nalaze programi za Novu odeću(koju obavezno treba prati pre prvog nošenja), Anti Odor(program protiv neprijatnih mirisa) i Pets (program za prostirke vaših kućnih ljubimaca, ili Vašu odeću na kojoj je ostalo puno dlaka).

 

9.    NEGA DOMAĆINSTVA

Programi za najbolje pranje stvari koje se nalaze u kući kao što su Stoljnjaci (za uklanjanje fleka), Posteljina, Jorgani(pranje na visokom nivou vode), Zavese (pranje sa kratkim, ali brzim pokretima bubnja koji na taj način najbolje istiskuju prašinu, sa najmanjom količinom prevoja).

 

MEMORY: Ukoliko jedan od ovih programa koji su dostupni isključivo putem aplikacije (a ne na samom programatoru mašine) veoma često koristite, možete ga zapamtiti na Smart Touch sekciji programatora, kako ne bi svaki put koristili telefon za taj program, već ga izabrali kao da postoji na mašini.

 

BOLJE ORGANIZUJTE SVOJE VREME

 

Odloženi start je idealna opcija za odloženi početak programa pranja, recimo za vreme jeftine struje. Candy SMARTputem aplikacije nudi i opciju odloženog kraja pranja, što je svakako bolje rešenje ukoliko planirate da Vas dočeka sveže opran Veš u nekom trenutku.

 

GLASOVNI VODIČ

 

Jošlakši način do idealnog programa pranja! Sve što je potrebno je da kažete aplikaciji šta perete, koje je boje, i koliko je zaprljano, a mašina će sama iskalkulisati najbolji program. Takođe, u slučaju da neke stvari ne smeju da se peru zajedno, aplikacija će sugerisati da se razdvoje, i time sprečiti štetu prebacivanja boje ili oštećenja tkanine.

 

STATISTIKA PRANJA

 

Koliko puta ste uključili mašinu? Gde bi mogli da se uštede energija i novac? Odgovor na ova pitanja je teško znati bez prikaza vašeg uobičajenog korišćenja mašine. Na osnovu jasnih grafikona i sugestija aplikacije ćete moći dodatno da uštedite, ali i vidite koliko je pranja Vaša mašina uradila u svom životnom veku.

Takođe, u ovom segmentu aplikacije možete videti i 5 programa koje najčešće koristite, pa ih na taj način i brže izaberete.

 

SMART CHECK

 

Kako bi mašina što duže bila Vaš najbolji pomoćnik u kući, potrebno je da joj posvetite malo nege. Aplikacija će Vam na određeni broj pranja sugerisati da očistite filter, operete posudu za deterdžent, i uradite Auto-Clean program sa sredstvom koje će ukloniti kamenac i slične naslage koje se stvaraju oko bubnja, cevi i grejača.

 

U slučaju da dođe do problema, tu je SMART CHECK samotestiranje koje traje 5 minuta, nakon čega mašina tačno izbacuje koji deo je zakazao, čime znatno ubrzava servisiranje.

 

GODINU DANA GARANCIJE GRATIS

 

Candy SMART mašine, nude i poboljšan kvalitet, tako da čak i kada ne traje akcija 5 godina garancije, ove mašine imaju 3 godine garancije, umesto standardne 2!

 

Takođe, putem aplikacije možete preuzeti i knjižicu saveta i trikova za najbolje korišćenje i negu mašine, ali i veša.

 

Candy Simply-Fi aplikaciju korisnici mogu preuzeti sa Google Play store-a, kao i sve ostale aplikacije. Veza sa mašinom funkcioniše samo kod aparata koji imaju NFC antenu. Ne zaboravite da Candy Simply-Fi aplikacija sadrži DEMO mode, u okviru koga mozete pokazati mušterijama kako se kontrolišu svi konektovani Wi-Fi i NFC aparati, kao i sve opcije i prednosti koje nude.

 

NE POSTOJE GLUPA PITANJA!

 

Šta god da Vam je potrebno od informacija vezanih za Candy SMART, bez razmišljanja nas kontaktirajte! Sa zadovoljstvom ćemo rešiti sve Vaše nedoumiceSave

Save
SIGURNA KUPOVINA

Vaša kupovina na našem sajtu je potpuno bezbedna i bez bilo kakvog rizika. Plaćate prilikom preuzimanja proizvoda i za svaki imate na raspolaganju određeni rok na zadovoljstvo. detaljnije...

NAČIN PLAĆANJA

Sve poručene proizvoda platite kada ih preuzmete. Plaćanje se vrši pouzećem i moguće je platiti gotovinom, karticama, i čekovima... detaljnije...

DOSTAVA

Sve naše proizvode koje naručite putem naše online prodavnice, dostavićemo vam besplatno na teritoriji cele Srbije... detaljnije...

20 godina sa vama. 7 godina internet prodaje. Interelektronik od 1994. godine radi u oblasti kućne tehnike. Prateci trendove u prodaje tehnike 2008 godine pusta u rad jednu od prvih Internet prodavnica u oblasti kućne tehnike.

Kontakt:
Tel/Fax: (011) 7873 521
Telefon: (011) 8062 320
E-mail: office@inelektronik.com

Radno vreme:
Pon-pet: 08-20h
Subota: 08-16h

Posetite Inelektronik.com 6 rata bez kamate na portalu ShopMania