Fraud Blocker Bosch mašine za veš i Persil - Inelektronik

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Bosch mašine za veš i Persil

Bosch mašine za veš i Persil - Trio koji pere sve pred sobom!
Peri i suši #LikeABosch

Ako u periodu od 18.9. do 18.11.2023. kupite Bosch mašinu za pranje veša ili mašinu za sušenje veša nove serije 8 i prijavite se u roku od 30 dana od dana kupvine, na kućnu adresu vam šaljemo pakovanje Persil Active gel-a (pakovanje sadrži četiri flaše deterdženta od 38WL). Persil Active gel vam šalje pravno lice BSH kućni aparati d.o.o. Omladinskih brigade 90E, 11070 Novi Beograd, Beograd, Srbija, PIB: 107351003, Matični broj: 20786078. Mi smo voditelj obrade vaših ličnih podataka.

Akcija važi samo za fizička lica. To znači da ste kupili uređaj kao fizičko lice, i to van svoje trgovačke, poslovne, preduzetničke ili profesionalne delatnosti.
Promocija važi na teritoriji Republike Srbije. To znači da poklon Persil Active gel mogu dobiti svi kupci koji su kupili uređaj na teritoriji Republike Srbije od prodavca koji je registrovan i posluje u Republici Srbiji.

Kako do poklona:

1. Registrujte se na MyBosch stranici i pošaljite nam zahtev Kreirajte profil. Od vas se traže samo osnovne informacije kao što su ime i prezime i vaš e-mail. Ukoliko već posedujete MyBosch nalog, potrebno je samo da se prijavite. Registrujte svoju novu mašinu za pranje veša ili mašinu za sušenje veša. U promociju učestvuju sledeći modeli mašina:

WGB256A0BY, WGB256A2BY, WGB244A0BY, WGB254A0BY, WGB25400BY, WGB25690BY, WGB24400BY, WGB24410BY, WQB245A7BY, WQB245A0BY, WQB245B0BY i WQB246C0BY.

Na ovaj način možemo videti da imate pravo na poklon. Nakon toga, popunite i pošaljite nam zahtev. Ovo je obavezan korak prijave. Ukoliko se ne prijavite za
poklon, neće vam biti poslat. U zahtevu će biti potrebno da nam dostavite sliku originalnog računa kupovine Bosch mašine za pranje sudova. Datum na računu mora biti najviše 30 dana pre datuma prijave za poklon. Podnošenjem zahteva, dozvoljavate nam da čuvamo i koristimo vaše podatke za dostavljanje poklona kao i za sve obavezama koje proizilaze iz slanja poklona. Pored toga, podnošenjem zahteva prihvatate sve ostale uslove ove promocije.

2. Potvrđujemo vaš zahtev! Pošto smo odgovorni za kontrolu zahteva i čuvanje vaših ličnih podataka, možemo potvrditi vaše pravo na poklon na druge načine. Na primer, možemo od vas tražiti neke dodatne informacije i imamo pravo da odbijemo lažne ili nevažeće zahteve.

3. Šaljemo vam Persil Active Gel na kućnu adresu. Poklon ćete dobiti najkasnije 60 dana od dana kada primimo vaš zahtev. Organizator zadržava pravo da izmeni pravila promocije, o čemu će javnost biti pravovremeno obaveštena.

Više informacija na linku: https://likeabosch.bosch-home.rs/masine-ves/

Sigurna kupovina SIGURNA KUPOVINA
Vaša kupovina na našem sajtu je potpuno bezbedna i bez bilo kakvog rizika. Plaćate prilikom preuzimanja proizvoda i za svaki imate na raspolaganju određeni rok na zadovoljstvo.
detaljnije...
Način plaćanja NAČIN PLAĆANJA
Sve poručene proizvoda platite kada ih preuzmete. Plaćanje se vrši pouzećem i moguće je platiti gotovinom, karticama, i čekovima.
detaljnije...
Dostava DOSTAVA
Sve naše proizvode koje naručite putem naše online prodavnice, dostavićemo vam besplatno na teritoriji cele Srbije...
detaljnije...
UniCredit Bank AllSecure - Vaš Partner za Internet Trgovinu VISA MasterCard Maestro Verified by Visa MasterCard SecureCode

E-mail Newsletter

prijavite se na našu E-mail listu

Viber i SMS Newsletter

prijavite se na našu Viber i SMS listu

© 2024 Inelektronik. All rights reserved.