Fraud Blocker Side by side kombinovani frižideri - Inelektronik

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Side by side kombinovani frižideri

Od mogućnosti čuvanja hrane sa više vrata do tehnologije hlađenja, saznajte sve što želite da znate o svom novom side by side kombinovanom frižideru.

Koje veličine bi trebalo da bude moj novi side by side kombinovani frižider?

Side by side frizideri su poznati po tome što su ogromni – oni su odlični ako treba da nahranite mnogo gladnih usta! Većina modela ima od 500 do 600 litara postora za čuvanje – to je dosta mesta čak i za najveće porodice!

Neki side by side frižideri idu i do 700 i više litara, što je dovoljno mesta da ubacite 38 punih kesa iz prodavnice. Možda i da nagradite sebe flašom penušavog pića u tom dodatnom prostoru!

Koji tip side by side kombinovanog frižidera treba da nabavim?

Ima nekoliko vrsta ovih frižidera koje možete da odaberete. Standardni modeli imaju frižider pored zamrzivača, što je odlično za tradicionalne kuhinje, dok uređaji sa više vrata imaju punu širinu polica za čuvanje većih namirnica. Ovaj tip modela postoji i u formi ugradnog frižidera.

Ako volite šarenilo, možete nabaviti ove frižidere u raznovrsnim nijansama. Ako želite da budete divlji sa belom, odvažni sa crnom ili nesvakidašnji sa crvenom, možete naći sve za svakoga.

Da li su važni energetski razredi side by side kombinovanih frižidera?

Naši side by side frižideri idu od A do A+++ razreda, gde je A+++ najbolji. Ovi razredi nam govore o energetskoj efikasnosti ovih uređaja.

Energetski efikasnijim modelima treba manje energije nego ostalima, tako da će Vam ostati neki dinar više u džepu na kraju meseca. Oni takođe brinu i o životnoj sredini, tako da su odlični ako želite da date svoj doprinos planeti.

Šta su frost free side by side frižideri?

Odmrzavanje Vašeg kombinovanog frižidera može biti naporno, ali to postaje deo prošlosti zahvaljujući korisnim frost free pogodnostima. U nekim side by side frižiderima konstantno cirkuliše hladan vazduh, sprečavajući stvaranje leda na uređaju.

Kako da sačuvam svežinu hrane u mom side by side kombinovanom frižideru?

Da li ste ikad sipali kiselo mleko u čaj? Ne brinite, svima nam se to desilo, ali ima nekoliko stvari koje možemo da uradimo kako bismo duže sačuvali svežinu naše hrane, i naši side by side kombinovani frižideri su tu da pomognu u tome.

Neki modeli imaju posebne fioke u kojima je podešena idealna temperatura i vlažnost za hranu, tako da ona ostaje sveža kao onog dana kada ste je kupili. A da bi održali meso i ribu u naboljem stanju, neki zamrzivači brzo spuštaju temperaturu, zadržavajući hranljive materije i vitamine – na taj način će šnicla imati fantastičan ukus onda kada odlučite da se počastite njom!

Ukoliko vas zanima, pogledajte i punudu Bosch frizidera.

 

Sigurna kupovina SIGURNA KUPOVINA
Vaša kupovina na našem sajtu je potpuno bezbedna i bez bilo kakvog rizika. Plaćate prilikom preuzimanja proizvoda i za svaki imate na raspolaganju određeni rok na zadovoljstvo.
detaljnije...
Način plaćanja NAČIN PLAĆANJA
Sve poručene proizvoda platite kada ih preuzmete. Plaćanje se vrši pouzećem i moguće je platiti gotovinom, karticama, i čekovima.
detaljnije...
Dostava DOSTAVA
Sve naše proizvode koje naručite putem naše online prodavnice, dostavićemo vam besplatno na teritoriji cele Srbije...
detaljnije...
UniCredit Bank AllSecure - Vaš Partner za Internet Trgovinu VISA MasterCard Maestro Verified by Visa MasterCard SecureCode

E-mail Newsletter

prijavite se na našu E-mail listu

Viber i SMS Newsletter

prijavite se na našu Viber i SMS listu

© 2024 Inelektronik. All rights reserved.