Fraud Blocker Liebherr kombinovani frizideri: karakteristike na koje treba obratiti paznju - Inelektronik

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Liebherr kombinovani frizideri: karakteristike na koje treba obratiti paznju

Akcija Liebherr kombinovani frižider CUef 3331 Comfort GlassLine + SteelLook - Inelektronik

Liebherr kombinovani frižider CUef 3331 Comfort GlassLine + SteelLook

Liebherr kombinovani frižider CUef 3331 Comfort GlassLine + SteelLook

Stara cena: 66.990,00 RSD

RSD 54.990,00

Cena sa PDV-om

Isporuka već od 25.07.2024

Besplatna isporuka

Akcija Liebherr kombinovani frižider CT 2531 Comfort GlassLine - Inelektronik

Liebherr kombinovani frižider CT 2531 Comfort GlassLine

Liebherr kombinovani frižider CT 2531 Comfort GlassLine

Stara cena: 39.990,00 RSD

RSD 32.990,00

Cena sa PDV-om

Isporuka već od 25.07.2024

Besplatna isporuka

Akcija Liebherr kombinovani frižider CTel 2931 Comfort GlassLine + SteelLook - Inelektronik

Liebherr kombinovani frižider CTel 2931 Comfort GlassLine + SteelLook

Liebherr kombinovani frižider CTel 2931 Comfort GlassLine + SteelLook

Stara cena: 53.990,00 RSD

RSD 44.990,00

Cena sa PDV-om

Isporuka već od 25.07.2024

Besplatna isporuka

Liebherr kombinovani frižider CNno 4313 - Inelektronik

Liebherr kombinovani frižider CNno 4313

Liebherr kombinovani frižider CNno 4313

RSD 69.990,00

Cena sa PDV-om

Isporuka već od 25.07.2024

Besplatna isporuka

Akcija Liebherr frižider Tb 1400 - Comfort GlassLine - Inelektronik

Liebherr frižider Tb 1400 - Comfort GlassLine

Liebherr frižider Tb 1400 - Comfort GlassLine

Stara cena: 33.990,00 RSD

RSD 29.990,00

Cena sa PDV-om

Isporuka već od 25.07.2024

Besplatna isporuka

Liebherr kombinovani frižider CN 4313 - Inelektronik

Liebherr kombinovani frižider CN 4313

Liebherr kombinovani frižider CN 4313

RSD 69.990,00

Cena sa PDV-om

Isporuka već od 25.07.2024

Besplatna isporuka

Liebherr frižider kombinovani CNef 4015 - Inelektronik

Liebherr frižider kombinovani CNef 4015

Liebherr frižider kombinovani CNef 4015

RSD 89.990,00

Cena sa PDV-om

Isporuka već od 25.07.2024

Besplatna isporuka

 

 

Da li ste se ikada zapitali šta zaista frižider predstavlja za vaš dom?

Znamo da ovo pitanje možda zvuči čudno na prvi pogled jer, frižider je aparat, to je makar prosto.

No, da li je?

 

Liebherr frižider kao aparat ili nameštaj?

 

Kao što vas je naslov naveo u smeru u kom frižider ne mora biti samo aparat, već može biti i jedan od bitnijih delova nameštaja vašeg doma.

Takođe, dobro je poznato da kada treba da izdvojimo veću sumu novca za neki komad nameštaja ili kućni aparat obično dosta kalkulišemo i pokušavamo da prođemo što jeftinije, jer nam je novac potreban da “zakrpimo“ i neke druge rupe. To, ipak, nije uvek dobar put, a naročito se ne preporučuje kada se radi o kupovini bele tehnike.

Liebherr kombinovani frizider

Običan ili kombinovani Liebherr frižider?

 

Bilo da vam je potreban običan ili kombinovani frižider, preporučujemo da ozbiljno pristupite kupovini i da pažljivo sagledate sve karakteristike i funkcije uređaja, jer ćete u njemu čuvati životne namirnice koje konzumirate vi, vaša porodica i prijatelji. U nastavku ćemo vas ukratko upoznati sa proizvođačem Liebherr frižidera koji je zbog kvaliteta i karakteristika proizvoda jedan od najcenjenijih brendova u svetu.

 

Karakteristike Liebherr kombinovanih frižidera         

 

 

Iako postoji mnogo prednosti Liebherr ugradnih kombinovanih frižidera, odabrali smo 20 najvažnijih koje bi svako trebalo da zna.

 

 1. Biofresh. – Voće, povrće, meso, riba i mlečni proizvodi ostaju sveži veoma dugo ako su smešteni u biofresh odeljku frižidera. Na temperaturi malo iznad 0 stepeni Celzijusove skale mlečni proizvodi, meso i riba najbolje če biti sačuvani u DrySafe pregradi (u njoj je očuvan nizak procenat vlažnosti), dok je za voće i povrće najpogodniji HydroSafe odeljak, jer je u njemu visoka vlažnost.

 

 1. GlassLine Storage Shelves. – Ove police imaju ivice od nerđajućeg čelika, otporne su na ogrebotine, čvrste su i lake za održavanje. Jedna od ovih staklenih polica presečena je tako da prednja polovina može da se pomera klizanjem i smesti ispod druge polovine kako bi se obezbedilo više prostora.

 

 1. VarioBoxes. – Za adekvatno skladištenje začina koji se lako mogu preneti iz frižidera na kuhinjski sto, Liebherr je napravio VarioBoxes (prenosive fioke) za začine.

 

 1. VarioSafe. - Ovaj odeljak savršen je za čuvanje malih stvari kao što su tube i teglice, jer je odličan za uredno skladištenje tih sitnih stvari koje se lako zagube u frižideru.

 

 1. VarioSpace – Praktičan sistem za obezbeđivanje dodatnog prostora. Središnje police zamrzivača napravljene su od čvrstog stakla i mogu da se pomeraju, zahvaljujući čemu možete da dobijete dodatni prostor ukoliko je potrebno da u zamrzivač stavite vrlo velike posude, kao i posude neobičnog oblika.

 

 1. Transparent Drawer – Lakše je da hranu smestite u prozirne fioke. U fioci frižidera takođe se nalazi vodič u kojem je navedeno preporučeno vreme čuvanja smrznutih proizvoda.

 

 1. Led Light Column – Led osvetljenje je bolje, a led sijalice duže traju i više su energetski efikasne od običnih. Led sijalice osvetljavaju unutrašnjost frižidera i smeštene su u ivicu pregrade.

 

 1. Premium Lights – Jačina svetla koju proizvodi više led sijalica povećava se lagano nakon otvaranja frižidera pa postepeno dostiže premijum opseg. Odabrani modeli imaju PremiumPlus osvetljenje, što znači da se led lampice nalaze i u BioFresh odeljku i u pregradama zamrzivača, a postoje još i integrisane lampice u frižideru.

 

 1. Bottle Shelf – Integrated – Ova polica pogodna je za čuvanje do 5 boca tako da se štedi na prostoru, ali je istovremeno oblikovana tako da se može pretvoriti u standardnu policu čime se obezbeđuje dodatni prostor tako što se ubaci staklena ploča.

 

 1. MagicEye Controls – Temperatura i druge funkcije dostupne su dodirom dugmeta sa SoftTouch MagicEye kontrolama.

 

 1. IceMaker – Zahvaljujući stalnim zalihama kockica leda, bićete spremni za sve situacije. Dostupne su opcije permanentnog punjenja ili tankovanja vode (SICN 3366.)

 

 1. FrostSafe – Temperature hlađenja nalaze se ispod i iznad svake fioke sa FrostSafe sistemom. Fioke zamrzivača su još više duboke, providne i zatvorene sa svih strana.

 

 1. NoFrost With Liebherr – NoFrost, nikada više nećete ručno odmrzavati frižider i zamrzivač! NoFrost tehnologija podrazumeva da se uređaj nikada neće previše zalediti, jer se hrana brzo zamrzava a višak vlažnosti izbačen je iz zamrzivača pre nego što može da dođe do zamrzavanja.

 

 1. SoftSystem – Integrisan u vratima, SoftSystem obezbeđuje da se vrata zatvaraju veoma nežno čak i ako su puna proizvoda. Takođe, vrata se automatski zatvaraju pod uglom od 30 stepeni.

 

 1. SoftTelescopic Rails – Kako bi se obezbedilo nežno zatvaranje i preventiva od prirodnog habanja, odeljci BioFresh i za očuvanje svežine snabdeveni su glatkim teleskopskim šinama. Ovo takođe pomaže da se spreči gnječenje voća i povrća.

 

 1. DuoCooling – Svi kombinovani frižideri brenda Liebherr imaju DuoCooling – 2 potpuno nezavisna sistema kružnog hlađenja. To znači da nema prenošenja mirisa. DuoCooling sprečava “efekat smrzavanja“ voća i povrća. To takođe umanjuje rizik da se hrana u frižideru isuši, a takođe obezbeđuje da frižider i zamrzivač mogu da se isključe nezavisno jedan od drugog.

 

 1. SuperCool (Frižider) – Ako aktivirate SuperCool funkciju frižidera pre nego što odete u kupovinu namirnica, to može da vam pomaže u čuvanju hrane i da redukuje preterano povećanje temperature proizvoda koji se nalaze u frižideru dok su vrata frižidera otvorena da bi se u njega stavili proizvodi. SuperCool opcija smanjuje temperaturu u frižideru do 2 stepena Celzijusove skale 6 sati i automatski se vraća na uobičajeno funkcionisanje.

 

 1. SuperFrost (Zamrzivač.) – Ukoliko na zamrzivaču pre nego što odete u nabavku namirnica uključite SuperFrost funkciju, umanjićete izgled za preterano povećanje temperature zbog dodatih htoplijih proizvoda ili dok su vrata otvorena kako biste ubacili proizvode u zamrzivač. SuperFrost će se automatski vratiti na uobičajeni način rada kada dostigne temperaturu od -32 stepena Celzijusove skale.

 

 1. Fleksibilnost - Imate mogućnost velikog izbora ugradnih zamrzivača visine 60 centimetara (sa BioFresh funkcijom ili bez nje), a od svih modela frižidera i zamrzivača možete da napravite idealan par. Zahvaljujući 15 različitih mogućih side by side kombinacija, možete da odaberete ultimativnu Liebherr ugradnu side by side kombinaciju koja će zadovoljiti vaše potrebe! Takođe možete da ukombinujete zamrzivače velikog komfora visine 91 ili 75 centimetara kako biste osetili prednost side by side kombinacije, sa benefitima zamrzivača (kao što su fioke zamrzivača na teleskopskim šinama za lakši pristup) i širok razmak između polica kako bi mogli da se smeste veliki ovali za serviranje.

 

 1. Sad me vidiš, sad me ne vidiš – Potpuno skriven iza elemenata vaše kuhinje, ugradni kombinovani frižider brenda Liebherr biće pogodan za svaki dom. Uređaj je smešten u element pomoću metoda“vrata na vrata“. Kada zatvorite vrata vašeg uređaja, vaš frižider virtuelno nestaje (ali nemojte da se plašite – on je još tu!)

  Kao što znate, najbitniji kriterijumi prilikom kupovine nekog uređaja su nam cena i kvalitet, a najvažniji cilj je da za novac koji smo dali dobijemo proizvod odgovarajućeg kvaliteta. Ukoliko odlučite da se u vašem domu nađe frižider sa znakom kompanije Liebherr, moći ćete da se uverite zašto je to jedan od najpoznatijih svetskih brendova i, što je još važnije, dobićete najbolji odnos cene i kvaliteta.   Istražite kompletan asortiman ugradnih frižidera.  

   

Liebherr frizider prodaja

 

 

Liebherr frizider

Celokupnu ponudu Liebherr frižidera možete pogledati klikom na sliku iznad ili klikom ovde

 

 

 

Razmišljate o kupovini Bergen klima uređaja ili Electrolux kombinovanog šporeta?

Na pravom ste mestu.

Sigurna kupovina SIGURNA KUPOVINA
Vaša kupovina na našem sajtu je potpuno bezbedna i bez bilo kakvog rizika. Plaćate prilikom preuzimanja proizvoda i za svaki imate na raspolaganju određeni rok na zadovoljstvo.
detaljnije...
Način plaćanja NAČIN PLAĆANJA
Sve poručene proizvoda platite kada ih preuzmete. Plaćanje se vrši pouzećem i moguće je platiti gotovinom, karticama, i čekovima.
detaljnije...
Dostava DOSTAVA
Sve naše proizvode koje naručite putem naše online prodavnice, dostavićemo vam besplatno na teritoriji cele Srbije...
detaljnije...
UniCredit Bank AllSecure - Vaš Partner za Internet Trgovinu VISA MasterCard Maestro Verified by Visa MasterCard SecureCode

E-mail Newsletter

prijavite se na našu E-mail listu

Viber i SMS Newsletter

prijavite se na našu Viber i SMS listu

© 2024 Inelektronik. All rights reserved.