Vinske vitrine

Od podesivih temperatura do fleksibilnih polica, saznajate sve što želite o svojoj novoj vinskoj vitrini.

Koliko veliku vinsku vitrinu mogu da kupim?

U naše vinske vitrine može da stane između 6 i 140 flaša, a dolaze i u različitim veličinama. Uspravni modeli su savršeni za velike kuhinje, dok su niske i uske vitrine pogodne za manje kuhinje.

Ako želite da Vaša omiljena vina budu spremna i čekaju Vas, manji modeli će odraditi posao. Za objekte ili kolekcionare, veće vitrine će poslužiti za svaki ukus – od ludog Merlota do šampionskog Šampanjca.

Koja je savršena temperatura za vina?

Čuvanjem vina u pravim uslovima, ona ostaju u tip top stanju dok sazrevaju. Bela vina je najbolje čuvati na 9-13 stepeni, dok je temperatura od 7 stepeni nabolja za penušava vina. Crna vina više vole temperature oko 12-15 stepeni.

Ako ne možete da odlučite koja Vam je omiljena vrsta vina, vinska vitrina sa nekoliko zona vam dozvoljava da podesite savršenu temperaturu. Razmazićete se izborom!

Da li mogu da pomeram police?

Mnogo vinskih vitrina je dizajnirano kako bi u njih stala standardna flaša Bordoa, ali neki modeli imaju fleksibilne opcije za čuvanje. Ako ste obožavalac većih flaša poput Burgundija ili Šampanjca, obratite paznju na modele sa policama koje se mogu skloniti kako biste napravili više prostora.

Da li su energetski razredi kod vinskih vitrina bitni?

Sve naše vinske vitrine imaju energetske razrede, među kojima je A+ najviši, što Vam govori o tome koliko je efikasan taj model. A+ proizvodima je potrebno manje električne energije za napajanje, tako da ćete uštedeti novac za račune za domaćinstvo.

I zapamtite, što manje potrošite na rad svoje vinske vitrine, to možete više potrošiti na sama vina!

Neke dodatne pogodnosti vinskih vitrina?

U vinskim vitrinama ćete čuvati svoje flaše u idealnoj poziciji kako se pampur ne bi osušio i kako vazduh ne bi ušao u flašu. Možete nabaviti model sa vratima otpornim na UV zrake, koja blokiraju ove štetne zrake i održavaju punoću i ukus Vaših vina. LED svetla su takođe odličan dodatak, osvetljavajući Vaše omiljene boce bez oštećivanja njihovog sadržaja.  

Sigurna kupovina SIGURNA KUPOVINA
Vaša kupovina na našem sajtu je potpuno bezbedna i bez bilo kakvog rizika. Plaćate prilikom preuzimanja proizvoda i za svaki imate na raspolaganju određeni rok na zadovoljstvo.
detaljnije...
Način plaćanja NAČIN PLAĆANJA
Sve poručene proizvoda platite kada ih preuzmete. Plaćanje se vrši pouzećem i moguće je platiti gotovinom, karticama, i čekovima.
detaljnije...
Dostava DOSTAVA
Sve naše proizvode koje naručite putem naše online prodavnice, dostavićemo vam besplatno na teritoriji cele Srbije...
detaljnije...
UniCredit Bank AllSecure - Vaš Partner za Internet Trgovinu VISA MasterCard Maestro Verified by Visa MasterCard SecureCode

E-mail Newsletter

prijavite se na našu E-mail listu

Viber i SMS Newsletter

prijavite se na našu Viber i SMS listu

© 2020 Inelektronik. All rights reserved.