Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Zamrzivači sandučari (horizontalni zamrzivači)

Imaju opciju da stoje napolju, a saznajte sve što poželite o svom novom zamrzivaču sandučaru.

Koliko je veliki zamrzivač sandučar?

Pošto su veći od običnih modela, u sandučarima možete čuvati velike komade hrane kao što su veliki komadi mesa ili ostaci gozbe od prethodne večeri. Kako imaju puno mesta, u njima možete napraviti zalihe svojih omiljenih jela – ili ih samo napuniti sladoledom!

Naša ponuda sandučara počinje od onih od 100 litara, što je dovoljno prostora za 5 kesa punih hrane. Ako tražite baž veliki prostor, možete ih naći do neverovatnih 500 litara, što je 27 kesa – tu možete spakovati baš mnogo preostalih lazanja!

Da li mogu da držim svoj sandučar napolju?

Mnogo ljudi stavlja svoje sandučare u garažu ili pomoćnu prostoriju, jer tako mogu uštedeti gomilu prostora u kući. Neki modeli rade u hladnijim sredinama, tako da su savršeni da podnesu surove britanske vremenske prilike.

Na našim stranama sa proizvodima ćete videti da li je određeni sandučar pogodan za držanje u pomoćnim prostorijama.

Kakve pogodnosti imaju sandučari?

Naši sandučari su napravljeni najnovijom tehnologijom kako bi održali divan ukus Vaših jela. Tehnologija brzog zamrzavanja spušta temperaturu kada stavite hranu unutra, tako da se brže čuvaju hranljivi sastojci.

Neki modeli takođe poseduju i lampicu upozorenja koja Vam govori da li je previše hladno ili toplo unutar njega, tako da  možete da čuvate hranu u najboljim uslovima. Plus, ako želite da sakrijete sladoled, možete da nabavite sandučar sa opcijom zaključavanja (child lock), kako biste ga držali podalje od mališana.

Šta je poklopac sa oprugom?

Kao i mnoge druge stvari u životu, i horizontalni zamrzivači podležu sili gravitacije. Na sreću, modeli sa oprugom na poklopcu prkose trećem Njutnovom zakonu, pošto sigurno podupiru vrata kada su otvorena.

Moći ćete da koristite obe ruke kada želite da izvadite kabaste komade hrane poput nedeljnog pečenja, ili da potražite sladoled. Plus, sa manje napora ćete moći da ubacite sve ono što donesete iz svoje nedeljne kupovine.

Da li su važni energetski razredi zamrzivača?

Vaš zamrzivač radi kako bi održao Vašu hranu svežom 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji, tako da je veoma bitno da izaberete energetski efikasan model. Svaki zamrzivač ima ocene koje idu od A+ i spuštaju se do B.

Energetski efikasnim modelima nije potrebno toliko električne energije kao drugim modelima, stoga oni traju duže, bolji su za životnu sredinu i štede Vam novac za račune.  

 

Sigurna kupovina SIGURNA KUPOVINA
Vaša kupovina na našem sajtu je potpuno bezbedna i bez bilo kakvog rizika. Plaćate prilikom preuzimanja proizvoda i za svaki imate na raspolaganju određeni rok na zadovoljstvo.
detaljnije...
Način plaćanja NAČIN PLAĆANJA
Sve poručene proizvoda platite kada ih preuzmete. Plaćanje se vrši pouzećem i moguće je platiti gotovinom, karticama, i čekovima.
detaljnije...
Dostava DOSTAVA
Sve naše proizvode koje naručite putem naše online prodavnice, dostavićemo vam besplatno na teritoriji cele Srbije...
detaljnije...
UniCredit Bank AllSecure - Vaš Partner za Internet Trgovinu VISA MasterCard Maestro Verified by Visa MasterCard SecureCode

E-mail Newsletter

prijavite se na našu E-mail listu

Viber i SMS Newsletter

prijavite se na našu Viber i SMS listu

© 2023 Inelektronik. All rights reserved.