LG petogodišnja garancija

Poštovani kupci,

 

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da kompanija LG kreće sa zvaničnom nacionalnom promocijom 5 godina Garancije za LG Kombinovane mašine za pranje i sušenje veša, kao i za sve modele mašina za pranje veša sa „Steam“ funkcijom.

 

Tokom 5 (pet) godina računato od originalnog datuma kupovine proizvoda, pružena je garancija za sve defekte koji su posledica fabričke greške, što podrazumeva besplatnu popravku, besplatne rezervne delove i besplatnu popravku na lokaciji ako je to neophodno.

Osim toga, to takođe obuhvata potencijalnu besplatnu zamenu proizvoda.

 

Proizvodi moraju da budu kupljeni u period između 01. Septembra 2019. i 31. Oktobra 2019.

 

Proizvodi za koje se primenjuju uslovi su sledeći: F2J7HY1W, F2J7TY1W, F4J6TY0W, F4J7TH1W, F4J7VY1W, F4J8VS2W, F4J9JS2T, F2J6HM0W, F2J7HG2W, F4J6TG0W, F4J7FH1W, F4J7TH1W, F4J8FH2W, F4J9JH2T, FH695BDH6N I TWINWash™

 

Da bi kupci iskoristili pravo na produženu garanciju, potrebno je da kreiraju svoj LG nalog na našem sajtu, zatim da registruju svoj proizvod i otpreme dokaz o kupovini (kopija računa).

Prijavu je potrebno izvršiti u roku od 60 dana od datuma kupovine.

Ako već imaju LG nalog, jednostavno registruju svoj proizvod na uobičajeni način i otpreme dokaz o kupovini u roku od 60 dana.

 

Promotivna strana sa više informacija: http://www.lg.com/rs/ves-masine-5-godina-bez-brige-2019-jesen 

Sigurna kupovina SIGURNA KUPOVINA
Vaša kupovina na našem sajtu je potpuno bezbedna i bez bilo kakvog rizika. Plaćate prilikom preuzimanja proizvoda i za svaki imate na raspolaganju određeni rok na zadovoljstvo.
detaljnije...
Način plaćanja NAČIN PLAĆANJA
Sve poručene proizvoda platite kada ih preuzmete. Plaćanje se vrši pouzećem i moguće je platiti gotovinom, karticama, i čekovima.
detaljnije...
Dostava DOSTAVA
Sve naše proizvode koje naručite putem naše online prodavnice, dostavićemo vam besplatno na teritoriji cele Srbije...
detaljnije...
UniCredit Bank AllSecure - Vaš Partner za Internet Trgovinu VISA MasterCard Maestro Verified by Visa MasterCard SecureCode

E-mail Newsletter

prijavite se na našu E-mail listu

Viber i SMS Newsletter

prijavite se na našu Viber i SMS listu

© 2019 Inelektronik. All rights reserved.