Fraud Blocker Kombinovani frižideri - Inelektronik

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Kombinovani frižideri

Od profesionalne tehnologije hlađenja do prostranih fioka zamrzivača, saznajte sve što želite o svom novom kombinovanom frižideru.

Koji tip kombinovanog frižidera je meni potreban?

Naši kombinovani frižideri dolaze u nekoliko dostupnih tipova, neki sa više prostora u frižideru, a drugi sa više prostora u zamrzivaču. Ako želite da Vaš frižider bude pun sveže hrane, naši modeli 70/30 imaju puno mesta za Vašu nedeljnu kupovinu!

Ako želite da zamenite svoj ugradni frižider, postarajte se da se Vaš novi model slaže sa elementima u Vašem domu. Ukoliko već imate uređaj sa podelom 50/50, biće Vam potreban novi sa istom podelom, kako bi Vam šarke bile u pravoj poziciji i kako bi mu vrata kuhinjskog elementa odgovarala.

Šta znače energetski razredi kombinovanih frižidera?

Svi naši kombinovani frižideri imaju oznaku energetskog razreda, među kojima su modeli A+++ najbolji. Oznaka se odnosi na energetsku efikasnost kombinovanog frižidera.

Energetski efikasniji frižideri koriste manje električne energije, stoga Vam pomažu da uštedite novac na računima za potrošnju električne energije. Njihov plus je što štite i životnu sredinu, tako da dajete svoj doprinos planeti. Bravo za Vas!

Da li će moja sveža hrana duže trajati?

Hrana nikad ne traje onoliko dugo koliko mi to želimo, zato su naši kombinovani frižideri dizajnirani tako da zadrže hranljive sastojke i vitamine iz Vaše hrane za dugotrajne, preukusne obroke.

Neki modeli imaju police sa podešavajućim hlađenjem, pa možete podesiti temperaturu po svojoj potrebi, dok drugi šire hladan vazduh kako bi održali savršenu temperaturu u celom frižideru. Bez obzira na to koju tehnologiju održavanja svežine izaberete, dobićete kombinovani frižider koji će održati taj avokado malo duže u savršenom stanju.

Šta je Frost Free tehnologija?

NoFrost frižideri rade upravo ono što i sam naziv kaže – sprečava stvaranje leda u zamrzivaču, tako da ne morate da gubite vreme otapajući svoj uređaj.

To se dešava zbog cirkulisanja hladnog vazduha u Vašem frižideru, što održava stalnu temperaturu u celom uređaju. Kao dodatni plus, na taj način se i sveža hrana čuva od sušenja, što joj pomaže da traje duže. To je potpuni dobitak!

Neke dodatne pogodnosti?

Mnogi naši kombinovani frižideri imaju antibakterijski premaz koji sprečava jake mirise da se šire u Vašem frižideru. Takođe, održava Vaš frižider svežim, tako da ne morate da trošite mnogo vremena na čišćenje.

Neki od naših modela imaju i dispanzer (dispenser) za vodu, tako da možete imati hladna pića i led za svoje koktele pritiskom na dugme. Neki kombinovani frižideri sa ovom opcijom se moraju povezati na dovod vode, ali mi se možemo pobrinuti za to prilikom dostave, tako da Vi ne morate da brinete o tome!

Pogledajte i ponudu side by side frizidera.

 

Sigurna kupovina SIGURNA KUPOVINA
Vaša kupovina na našem sajtu je potpuno bezbedna i bez bilo kakvog rizika. Plaćate prilikom preuzimanja proizvoda i za svaki imate na raspolaganju određeni rok na zadovoljstvo.
detaljnije...
Način plaćanja NAČIN PLAĆANJA
Sve poručene proizvoda platite kada ih preuzmete. Plaćanje se vrši pouzećem i moguće je platiti gotovinom, karticama, i čekovima.
detaljnije...
Dostava DOSTAVA
Sve naše proizvode koje naručite putem naše online prodavnice, dostavićemo vam besplatno na teritoriji cele Srbije...
detaljnije...
UniCredit Bank AllSecure - Vaš Partner za Internet Trgovinu VISA MasterCard Maestro Verified by Visa MasterCard SecureCode

E-mail Newsletter

prijavite se na našu E-mail listu

Viber i SMS Newsletter

prijavite se na našu Viber i SMS listu

© 2024 Inelektronik. All rights reserved.