Velika Philips akcija na usisivače

Philips velika akcija usisivača

Iskoristite veliku Philips akciju za usisivače sa preko 20% popusta za određene modele i 3 godine dodatne garancije.

Philips ECO usisavači s najboljim rezultatima čišćenja na svim površinama. 

Philips ECO usisavači dolaze s revolucionarnom tehnologijom AirflowMax za veliku usisnu snagu, što rezultira najboljim radnim karakteristikama. Uz AirflowMax funkciju, možemo se pohvaliti i s PowerCyclone tehnologijom koja maksimalno povećava protok vazduha unutar usisavača. 

Naši usisavači dizajnirani su za vrhunsko filtriranje vazduha Alergeni i mikroskopske čestice hvataju se u tri različita koraka, tako da vazduh koji izlazi iz usisavača je filtriran i zdrav. To potvrdjuje antialergijski certifikat Europskog centra za istraživanje (European Centre for Allergy Research Foundation, ECARF). 

Ponudu Philips usisivača možete pogledati ovde

SIGURNA KUPOVINA
Vaša kupovina na našem sajtu je potpuno bezbedna i bez bilo kakvog rizika. Plaćate prilikom preuzimanja proizvoda i za svaki imate na raspolaganju određeni rok na zadovoljstvo.
detaljnije...
NAČIN PLAĆANJA
Sve poručene proizvoda platite kada ih preuzmete. Plaćanje se vrši pouzećem i moguće je platiti gotovinom, karticama, i čekovima.
detaljnije...
DOSTAVA
Sve naše proizvode koje naručite putem naše online prodavnice, dostavićemo vam besplatno na teritoriji cele Srbije...
detaljnije...
UniCredit Bank AllSecure - Vaš Partner za Internet Trgovinu VISA MasterCard Maestro Verified by Visa MasterCard SecureCode

E-mail Newsletter

prijavite se na našu E-mail listu

Viber i SMS Newsletter

prijavite se na našu Viber i SMS listu

© 2019 Inelektronik. All rights reserved.