Inelektronic internet - prodavnica bele tehnike, kućnih i kuhinjskih aparata office@inelektronik.com
(011) 7873 521
(011) 8062 320

pon-pet: 08-20h
subota: 08-16h
nedelja: neradan dan

SORTIRAJ PO

PRIKAŽI PO

FILTER PO BRENDU

KATEGORIJE

Frižideri

{{product.main}}
{{product.main}}
{{product.stara_cena}}
{{product.cena | number:2}} RSD
STARI MODEL
NEMA NA LAGERU

No customers found

Kupovina frižidera  kao jednog nezamenljivog člana domacinstva može biti stresna ako ne znate koje su vam karakteristike važne. Prva stvar koju treba imati u vidu a to je da je frižider pored zamrzivača jedini aparat u kući koji se nikada ne gasi. Ovaj aparat za razliku od bilo kog drugog aparata u domu (veš mašine, šporeta,aspiratora...) radi 24h dnevno od trenutka kupovine do momenta kada se pokvari. Ova činjenica treba da vas vodi pri kupovini adekvatnog uređaja u skladu sa vašim potrebama i mogućnostima. Shodno vašim zahtevima možete izbrati između:

  • Klasičnihfižidera (sa i bez komore)
  • Ugradnih (koji se ugrađuju u kuhinjski element)
  • Kombinovanih (sa delom za hlađenje i delom za zamrzavanje)
  • Side by side (frižideri sa duplim vratima)

U zavisnosti od želja i mogućnosti možete izabrati frižidere različitih dimenzija( širine od 50cm do 90cm,kao i visine od 82cm do 210 cm). Ako imate nedoumice sa izborom boje vašeg frižidera možete krenuti od standardne bele, preko sive, crvene, zelene... i inox-a. Frižideri se po načinu rada mogu podeliti na: samootapajuće, no frost i total no frost.

Samootapajući frižideri imaju funkciju automatskog otapanja koja omogućava korisniku jednostavniju upotrebu kao i veliku prednost pri čišćenju.

Izborom No frost tehnologije pošteđujete sebe čišćenja viška leda jer ova tehnologija upravo to sprečava. Sa No frost-om nema više odleđivanje frižidera sto omogućava korisniku  veći konfor pri korišćenju.

Total No frost je uznapređena verzija No frost-a sa vise isparivača koji prave sistem sa višetrukim strujanjem vazduha, čime se maksimalno štedi energija i mnogo ravnomernije hladi frižider.

Energetska efikasnost frižidera je značajna karakteristika na koju treba posebno obratiti pažnju ako imamo na umu da se ovaj uređaj nikada ne gasi. Što je veće efikasnost to je veća ušteda na duže staze. Trebalo bi uvek birati uređaje iz klase A pa na više Do A+++. Pojedini proizvođači nude modele koje su trenutno efikasniji 20% od A+++.

Izborom kvalitetnijeg frižidera kvalitetnije ćete cuvati vaše namernice.

SIGURNA KUPOVINA

Vaša kupovina na našem sajtu je potpuno bezbedna i bez bilo kakvog rizika. Plaćate prilikom preuzimanja proizvoda i za svaki imate na raspolaganju određeni rok na zadovoljstvo. detaljnije...

NAČIN PLAĆANJA

Sve poručene proizvoda platite kada ih preuzmete. Plaćanje se vrši pouzećem i moguće je platiti gotovinom, karticama, i čekovima... detaljnije...

DOSTAVA

Sve naše proizvode koje naručite putem naše online prodavnice, dostavićemo vam besplatno na teritoriji cele Srbije... detaljnije...

20 godina sa vama. 7 godina internet prodaje. Interelektronik od 1994. godine radi u oblasti kućne tehnike. Prateci trendove u prodaje tehnike 2008 godine pusta u rad jednu od prvih Internet prodavnica u oblasti kućne tehnike.

Kontakt:
Tel/Fax: (011) 7873 521
Telefon: (011) 8062 320
E-mail: office@inelektronik.com

Radno vreme:
Pon-pet: 08-20h
Subota: 08-16h

Posetite Inelektronik.com 6 rata bez kamate na portalu ShopMania